Airport

Voor zowat alle reizigers die Gabon bezoeken geldt dat ze daarvoor gebruikmaken van het vliegtuig. Een vlucht boeken naar Gabon doe je zowat altijd naar de internationale luchthaven van Libreville. Voluit staat deze luchthaven bekend onder de naam ‘Libreville Leon M’ba Internationaal’. Zou jij ook graag meer te weten willen komen over Gabon Airport evenals de vluchten die worden aangeboden naar deze plaats? Ontdek er dan snel alles over door middel van de informatie die je hieronder terug kan vinden!

Vliegen naar Gabon Airport

In eerste instantie is het goed om te weten dat er verschillende vluchten worden aangeboden naar Gabon Airport vanuit België en Nederland. Je dient er wel rekening mee te houden dat niet al deze vluchten rechtstreeks worden uitgevoerd. Slaag je er wel in om een directe vlucht te boeken? In dat geval dien je rekening te houden met een vluchtduur van gemiddeld net iets meer dan 9 uur. Bij vluchten die worden uitgevoerd met een tussenlanding spreekt het voor zich dat de totale vluchtduur al snel behoorlijk kan oplopen.

Léon-Mba International Airport

Léon-Mba International Airport is de belangrijkste (internationale) luchthaven van Gabon. Niet alleen komen alle internationale vluchten toe op deze luchthaven, daarnaast beschikt ze ook over menig aantal regionale verbindingen. Beschik je over een elektronisch visum voor Gabon? Sta er dan zeker bij stil dat je eigenlijk daarmee enkel en alleen mag vliegen op deze internationale luchthaven. Bovendien is ook slechts één enkele in- en uitreis mogelijk.

Regionale luchthavens verspreid over Gabon

Het merendeel van de reizigers zullen Gabon ongetwijfeld ontdekken over het land. Dit omdat je op die manier gewoon veel meer van het land te zien krijgt. Dit gezegd hebbende is de kans ook niet helemaal onbestaande dat je ook een binnenlandse vlucht zal willen nemen. Dit is onder meer mogelijk naar het plaatsje Franceville. Ook deze plaats beschikt namelijk over een eigen, regionale luchthaven. Let wel, deze luchthaven bevindt zich toch op zo’n 20 kilometer buiten het stadscentrum. Er dient dus nog een transfer te worden voorzien van de luchthaven naar deze plaats met presidentieel karakter.