Hotels

Op het ogenblik dat je er voor kiest om een vakantie naar een Afrikaans land te gaan ondernemen moet je, je er bewust van zijn dat de hotels die er in worden aangeboden van een iets ander niveau kunnen zijn dan je gewend bent. Dat in het bijzonder wanneer je kiest voor een relatief onbekende vakantiebestemming. Ook Gabon valt hier natuurlijk zeker onder. Dit gezegd hebbende zal je aangenaam verrast zijn. De mogelijkheden die Gabon toeristen biedt zijn immers beperkt, maar wel bijzonder kwalitatief. Wil je graag meer ontdekken over de hotels die in Gabon zijn terug te vinden? Lees dan vooral snel verder!

Verblijven in een hotel in Libreville

Zowat alle bekendste toeristische hotels zijn in Gabon terug te vinden in Libreville. Dat hoeft gelet op haar status als hoofdstad uiteraard ook niet te verbazen. In eerste instantie zou je bijvoorbeeld een verblijf kunnen overwegen in het zogenaamde Fly Hotel. Dit is een 4-sterrenhotel welke er om bekend staat gelegen te zijn op 4 kilometer van de Amerikaanse ambassade in Libreville. Dit hotel is één van de absolute toppers onder toeristen. Bovendien heeft ze op moment van schrijven ook één van de beste waarderingen van alle hotels die in Gabon beschikbaar zijn.

Het spreekt voor zich dat het Fly Hotel lang niet de enige accommodatie is waarin je kan verblijven in Gabon. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld het Park Inn by Radisson Libreville. Dit viersterrenhotel verzekert je niet uitsluitend van mooie kamers, daarnaast kan je ook nog eens rekenen op gratis draadloos internet. Verder kan je uiteraard als gast ook rekenen op de bekende service van de Park Inn by Radisson hotels.

Welke hotels in Gabon zijn het overwegen waard?

Het aanbod met hotels in Gabon is vrij beperkt. Dat is een bewuste keuze van de overheid van Gabon. Op die manier hoopt ze massatoerisme uit haar land te kunnen weren. Dit gezegd hebbende is het zeker zo dat je een keuze kan maken uit een aantal kwalitatieve hotels. Naast de bovenstaande mogelijkheden kan je ook kiezen voor één van de volgende hotels:

  • Hotel Adagio;
  • Résidence Hôtelière Le Jomonia;
  • Edenia Hotel;
  • Radisson Blu Okoume Palace Hotel, Libreville;

Zoals je ziet mag het aanbod met hotels in Gabon dan wel aan de beperkte kant zijn, voldoende diversiteit is er zeker en vast wel voor handen!