Vliegtickets

Wil je graag op vakantie gaan naar Gabon? Dan spreekt het voor zich dat je even het aanbod met vliegtickets naar Gabon zal willen bekijken. Verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen vanuit België al dan niet rechtstreeks naar dit boeiende en mooie land in Afrika. Vliegtickets naar Gabon worden onder meer aangeboden naar de hoofdstad Libreville, maar ook naar de plaats Port-Gentil. De internationale luchthaven van Libreville is echter veruit de belangrijkste. De meeste vluchten worden dan ook uitgevoerd naar deze luchthaven.

Bij welke luchtvaartmaatschappij vliegtickets naar Gabon boeken?

Zoals in de inleiding reeds aangegeven is het zo dat er vanuit België verschillende vluchten worden ingelegd door Gabon. Dit kan aldus zowel gebeuren naar Libreville als naar Port-Gentil. De optie waarvoor jij kiest is afhankelijk van je voorkeur, maar ook van het aanbod op het moment dat je op vakantie wenst te gaan. Vliegtickets naar Gabon boeken kan in ieder geval bij één van de verschillende onderstaande luchtvaartmaatschappijen:

  • Brussels Airlines;
  • Turkish Airlines;
  • Royal Air Maroc;
  • Air France;
  • Ethiopian Airlines;
  • KLM;

Voor onder meer KLM geldt uiteraard dat zij de vluchten uitvoert vanaf (onder meer) de luchthaven van Schiphol in Nederland. Is het aanbod met vluchten uit België wat beperkt of zijn er voor de door jou gekozen vakantieperiode geen vluchten meer beschikbaar? Dan zou je ook het boeken van een vlucht vanuit Nederland zeker kunnen overwegen.

Hoelang duurt een vlucht naar Gabon?

Je dient er rekening mee te houden dat de vluchtduur van België naar Gabon behoorlijk lang is. Voor een rechtstreekse vlucht geldt dat ze kan worden uitgevoerd in iets meer dan negen uur. De vluchtduur vanuit België is vergelijkbaar met deze vanuit Nederland. Je dient er rekening mee te houden dat rechtstreekse vluchten niet altijd tot de mogelijkheden behoren. Ondanks het feit dat verschillende luchtvaartmaatschappijen dergelijke vluchten aanbieden kan de frequentie afhankelijk zijn van de periode van het jaar. Vooral tijdens het lange droge seizoen zijn er een degelijk aantal vluchten die worden uitgevoerd naar Gabon.